CBG cannabigerol

Canabigerol (CBG) is anders dan zijn meest bekende voorloper CBD. Cannabigerol (CBG) is een fytocannabinoïde, d.w.z. een cannabinoïde die van nature voorkomt in planten, in tegenstelling tot de soorten die geproduceerd worden in het lichaam, de zogenaamde endocannabinoïden. Dat wil niet zeggen dat deze minder goed ontvangen worden door het lichaam. In de meeste cannabis of hennepplanten komt CBG maar in zeer lage percentages voor, daarom zijn wij ook zo blij met de plantensoort die wij gevonden hebben voor het maken van onze CBG olie en onze CBG cannabinoïden complex, omdat hier CBG in een substantieel percentage in zit om het medicinale aandeel ervan te kunnen garanderen.

CBG olie is een van onze absolute favorieten!

CBG is, naast CBD, een van de meest bekende cannabinoïden. Dit cannabinoïd is de eerste, samen met CBG-A (een cannabinoïde zuur), die in de plant ontstaat en vandaaruit groeien andere cannabinoïden.

De werking, alsmede de resultaten, zijn zeer uiteenlopend. In studies wordt beschreven dat mensen zich over het algemeen beter gaan voelen. Vanuit de wetgeving mogen wij geen verdere uitspraken doen met betrekking tot de (heilzame) werking. Zie voor meer informatie en medische studies Pubmed. Wilt u meer weten over CBG, kijk dan eens op Leafly.com

Er is voor medici een indicatie studie-review overzicht beschikbaar.

Bekijk ook deze video’s over meer uitleg over CBG cannabigerol, kijk dan op youtube en zoek p CBG cannabigerol.

Bestel CBG olie online of in uw apotheek.

CBG olie hebben wij in 5%, 20% en een CBG olie complex. Meer over het CBG olie complex leest u hier.

cbg olie 20%