Disclaimer OptimaFormula BV

De informatieverstrekking op deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt dan ook nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts, apotheker, therapeut en/of diëtist te raadplegen voor specifieke informatie met betrekking tot zijn of haar persoonlijke gezondheidssituatie.

De samenstelling van deze site is naar eer en geweten met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Voor informatie die desondanks toch blijkt onvolledig of niet correct is te zijn opgenomen, aanvaard OptimaFormula BV, de auteurs, medewerkers, redactie en betrokkenen dan ook geen enkele aansprakelijkheid. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons uiteraard gaarne aanbevolen.

OptimaFormula BV, de auteurs, medewerkers, redactie en betrokkenen aanvaarden ook geen enkele aansprakelijkheid voor informatie op externe sites waarnaar wordt verwezen.

De producten op deze site worden geleverd door OptimaFormula. De producten op deze site zijn geen geneesmiddelen, maar gezondheidsproducten. De teksten op deze website voldoen aan alle tot op heden bekende wettelijke criteria, echter wordt deze site altijd aangepast naar de nieuwste inzichten.

Wij verkopen natuurproducten zonder enige medische claim, noch enige medische indicatie. Tevens zijn onze eind producten NIET SKAL gecertificeerd.

OptimaFormula neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor het op een verkeerde manier gebruiken van de middelen. Raadpleeg bij aanhoudende en/of ernstige klachten altijd uw arts of behandelaar. Lees voor gebruik altijd de informatie op het etiket en de bijgeleverde bijsluiter.